معرفی سفیر یا نمایندگی
ثبت ازدواج زن ایرانی و مرد خارجی

مدارک لازم جهت ثبت ازدواج خانم ایرانی با مرد خارجی

1-    تکميل فرم درخواست مبني بر صدور پروانه زناشوئي و ثبت ازدواج براي خانم ايراني و آقاي خارجي  و یک نسخه فتوکپي از آن

2-    ارائه اصل شناسنامه ايراني زوجه (خانم)، ضمناً درصورتيکه شناسنامه شما المثني مي باشد، بايد قبلاً نسبت به اخذ گواهي تجرد از ايران اقدام نمائيد

3-    ارائه اصل گذرنامه زوجين و یک نسخه فتوکپي از صفحات مشخصات آنها

4-    ارائه اصل مدرک اقامتي معتبر عکس دار زوجه (خانم) و یک نسخه فتوکپي آن ها

5-    گواهی نامه بهداشتی زن و مرد مبنی بر سلامتی جسمی و روحی و نداشتن هرگونه بیماری واگیردار  (علایمی مبنی بر ابتلا به بیماری‌های تالاسمی، ایدز و مقاربتی و هم‌چنین مصرف مواد مخدر و اعتیاد)- درصورتی که زوجین دارای فرزند می باشند نیازی به ارائه گواهی نامه بهداشتی نمی باشد.

الف- ایدز (AIDS)  ب- سفلیس  Syphilis)  梅毒)  ج. تالاسمی Thalassemia) サラセミア)   د. مواد مخدر Narcotic)  麻薬) 


6-   اصل گواهي تشرف زوج (آقا) به دين مبين اسلام و گواهی ازدواج شرعی صادره از مراکز اهل البیت (ع) در توکیو و همچنین یک سری كپی آن، مقدار مهریه و شرایط ، یا دیگر موارد مربوط به ازدواج می بایست توسط حاج آقا ساوادا در گواهی عقد شرعی درج گردد

شماره تلفن و آدرس حجت السلام ابراهیم ساوادا جهت امور شرعی ازدواج و طلاق

TEL & FAX: 03-6432-1738

E-mail: tasajpn@gmail.com

Tokyo, Setagaya-ku, Oyamadai, 3-4-18-201

 

7-    ارائه اصل عقدنامه محلي و سه نسخه فتوکپي از آن و چنانچه ازدواج در کشور ديگري انجام شده باشد، ابتدا مي‌بايست نسبت به تأييد و دريافت گواهي از سوي مقامات رسمي دولت محل اقامت اقدام گردد

8-   ارائه تعداد 10 قطعه عکس جديد 4*3 تمام رخ، بدون کلاه، عينک و پشت نويسي شده (براي خانمها با رعايت حجاب کامل اسلامي)، براي هريک از زوجين

9-    اصل گواهي تولد بين المللي زوج (آقا) ارائه اين مدرک ضروري بوده و اعاده نمي شود و یک نسخه فتوکپي از آن

10-   ارائه اصل گواهي عدم سوء پيشينه کيفري زوج (آقا) و یک نسخه فتوکپي از آن

درصورت رضايت زوجه(خانم) مبني بر عدم ارائه گواهي عدم سوء پيشينه، مراتب بايد کتباً توسط وي به نمایندگی اعلام گردد

11-   ارائه اصل گواهي اشتغال بکار زوج (آقا) و یک نسخه کپي از آن

12-   تعهد نامه رسمي زوج مبني بر پرداخت نفقه و هزينه بليط بازگشت به ايران زوجه(خانم)

درصورت رضايت زوجه مبني بر عدم اخذ تعهد مذکور، مراتب بايد کتباً توسط وي به نمایندگی اعلام گردد

 13-   اصل اجازه نامه پدر زوجه(خانم) در اولين ازدواج، چنانچه ولي زوجه مقيم خارج از کشور باشد با مراجعه به نمايندگي جمهوري اسلامي ايراندر محل اقامت خود نسبت به تنظيم سند اجازه نامه اقدام و چنانچه ولي زوجه مقيم ايران مي باشد، با مراجعه به دفاتر رسمي نسبت به تنظيم سند اجازه نامه اقدام نمايد

14-   درصورت فوت وي، ارائه اصل خلاصه رونوشت فوت صادره از سازمان ثبت احوال کشور ضروري است

15-   چنانچه زوجه داراي سابقه طلاق در شناسنامه خود مي باشد، ارائه اصل طلاق نامه الزامي است

16-   ارائه رسيد پرداخت هزينه ثبت ازدواج

       الف. هزینه ثبت ازدواج به مبلغ 2400 ین 

       ب. هزینه صدور پروانه زناشوئی 3200 ین 

(شماره حساب سفارت     Tokyo Mitsubishi UFJ Bank Toranomon Branch Ordinery Accont  1647388)

17-   ارائه اصل کارت شناسائي ملي و یک نسخه فتوکپی از آن ، (درصورت نداشتن کارت شناسائي ملي به قسمت مربوطه مراجعه شود)

توجه: حضور زوجين براي امضاء اسناد و دفاتر در محل نمایندگی الزامي است

نقشه سایت |  وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | جستجو | گالری تصاویر