گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
اجازه خروچ دانشجوئی

اجازه خروج دانشجویی

 

اجازه خروج دانشجویی: مجوزی است که توسط نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور در گذرنامه درج و به واسطه آن صاحب گذرنامه می تواند به دفعات معین از کشور خارج گردد.

بر این مبنا دانشجویان مقیم خارج از کشور که مراحل تشکیل ، تکمیل و تائید پرونده تحصیلی آنان در سامانه تاک انجام شده و یا دارای مجوز استفاده از تسهیلات غیر ارزی می باشند در گذرنامه آنان مهرسالیانه اجازه خروج دانشجویی برای سه بار و به مدت مجموعا چهار ماه در هر سال تحصیلی درج می گردد.

1-  مبنای درج مهر اجازه خروج دانشجویی هر سال تحصیلی می باشد، به عنوان مثال دانشجویانی که با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل و داشتن مجوز تسهیلات غیر ارزی در ترم های تابستانه یا زمستانه ثبت نموده باشند از اول مهر ماه همان سال لغایت پایان شهریور ماه سال بعد خواهد بود.( به عنوان مثال چنانچه دانشجویی در هر زمان از سال تحصیلی با ارائه گواهی تحصیلی به منظور اخذ اجازه خروج دانشجویی به نمایندگی مراجعه نماید اجازه خروج دانشجویی از تاریخ 1396/07/01 لغایت 1397/06/31 خواهد بود.)

2- ضروری است دانشجویان اجازه خروج دانشجویی را از نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور(سفارت، سرکنسولگری و یا دفتر حفاظت منافع) دریافت نمایند.

3- در صورتی که دانشجو در اواخر شهریور قصد مسافرت به داخل کشور را داشته و بعد از اول مهرماه قصد خروج از کشور داشته باشند پس از ارائه مدارک مثبته و گواهی اشتغال به تحصیل مبنی بر اینکه برای ادامه تحصیل واجد شرایط لازم می باشد، درج مهر اجازه خروج دانشجویی برای سال بعد امکان پذیر است.

4- با توجه به بند 2 درج مهر اجازه خروج دانشجویی و یا صدور معرفی نامه برای دانشجویانی که به هر دلیل موفق به اخذمهر اجازه خروج دانشجویی در نمایندگی ها نشده اند توسط وزارت امور خارجه  امکان پذیر نخواهد بود. 

5- دانشجو و یا اعضاء خانواده (همسر و فرزندان تحت تکفل و ذکور تا سن مشمولیت)که با داشتن اجازه خروج دانشجویی وارد کشور می شوند به هنگام خروج از کشور نیاز به مراجعه به اداره گذرنامه نیروی انتظامی جمهوری ایران و پرداخت عوارض خروجی ندارند.

شرایط استفاده از تسهیلات رایگان دانشجویی

دارندگان پرونده دانشجویی می توانند سالیانه دوبار در دوران تعطیلات تابستانی و زمستانی با دریافت مهر خروج دانشجویی در هر بار , حداکثر به مدت سه ماه به کشور مسافرت نمایند .

مدارک لازم برای درج مهر خروج دانشجویی :


1- تکمیل فرم درج مهر خروج دانشجویی( فـرم DOC).

2- ارائه اصل گذرنامه معتبر دانشجو و همراهان و تصویر صفحات حاوی اطلاعات (سایز A4) .
3- یک قطعه عکس رنگی جدید متقاضی( سایز 4*3 ).
4- ارائه جدید ترین گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو به زبان انگلیسی یا گواهی ریز نمرات تحصیلی ترم قبل از دانشگاه محل تحصیل که  15 روز  بیشتر از  تاریخ  صدور آن نگذشته باشد.
5-  ارسال پاکت سفارشی جهت عودت مدارک ارسالی

 


"تذکرات مهم "
الف) داشتن پرونده دانشجوئی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در توکیو
ب) موافقت وزارتین علوم و بهداشت مبنی بر استفاده از تسهیلات غیر ارزی
پ) به مدارکی که ناقص باشد خدمات ارائه داده نمی شود.
ت) از ارسال گواهی تحصیلی به زبان ژاپنی خودداری کنید.

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران